Pasta wychodzi kremowa i pełna zdrowych tłuszczów Omega 3. Dodatkowo jest tez pełna białka. Przepis przygotujesz w 5 minut z prostych składników, a efekt jest obłędny. Do tego pasta z makreli jest lowcarb.

Niezwykle prosty przepis, idealny na śniadanie, lunch lub kolację. Jest świetnym pomyslem jeśli chcesz jeść więcej ryb na codzień.

Dodatek chrzanu wynosi ta paste na jeszcze wyzszy poziom.

Porady/ Wskazówki:

  • Możesz dodać także szczypiorek lub koperek, jeśli lubisz, aby pasta była jeszcze bardziej aromatyczna i świeża.
  • Po przygotowaniu przechowuj ją w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce — pozostaje świeża nawet do 4 dni.

Nie zapomnij pochwalić się, wstawiając zdjęcie na Instagram @lowcarbwioli lub Facebook , oznaczając mnie @lowcarbwioli żebym Cię znalazła! Jeśli jeszcze nie śledzisz bloga na Instagramie lub Facebooku a chcesz być na bieżąco, koniecznie to nadrób.

Uwielbiam pokazywać jak w kreatywny sposób przyrządzić posiłki lowcarb/keto, jest u mnie odżywczo, zdrowo i przepysznie. Cenię sobie jakość jak i sezonowość produktów. Smacznego i na zdrowie!

Skomentuj tutaj

Ocena Przepisu